Papír orchidea

Bár Anyák napja tegnap volt még nem késő meglepni édesanyánkat, nagymamánkat valami kedves kis ajándékkal.
orchidea
Mivel gyorsan majdnem, hogy csak egy nap alatt kellett kitalálalnom és megalkotnom, hogy mit adhatnánk a nagymamának Anyák napjára, ezért gyorsan körül néztem az interneten, Mindenképpen olyan ajándékra gondoltam, ami tartós és a kisfiamat is bevonhatom az elkészítésébe.
A nagymama szereti az orchideát mi sem volt egyszerűbb készítünk neki egy orchideát papírból.
Az elli.com oldalon találtam is egy mintát, igaz itt csomagoló papír díszítésére, ill. hajba való dísznek készítették. Tovább gondoltam, hogy is lehetne megvalósítani, hogy egy csokor virág legyen belőle.
A minta innét letölthető: Papír orchidea és itt nézhetjük meg az összeragasztási útmutatót is.
A pink a rózsaszínt jelenti mig a white szó a fehéret, kattintsunk a click "here ot download&print" feliratra és már  le is tölthetjük, ill. nyomtathatjuk a mintát is.
Előszőr is kinyomtattam a mintát 5 példányban, én a rózsaszínt választottam, de izlés szerint lehet választani fehér vagy rózsaszín közül.
Vettem egy Kézműves boltban 3 db vékony zöld színű drótot és ebből megcsináltam a szárat, egyet elvágtam három felé, ezek kellett a virág kis szárai, ezeket rátekertem az egyik egyenes drótra, majd a végén a virágokat és a leveleket ráragasztottam. 
Ha időben elkezdtem volna készínülni és több időm lett volna, annyit még megcsináltam volna, hogy a drótótkat zöld papírral betekertem volna, találn szebb lett volna így. 
Ezzel készen is vagyunk.

Kellemes időtöltés jó alkotást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése