A szerző

A Kreatív Számtech szerzője: Baksáné Szedlák Enikő

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam   Baksáné Szedlák Enikőnek hívnak. Érettségi után elvégeztem a számítógép szoftverüzemeltetői iskolát, azóta életem fontos része a számítógép nincs olyan nap, hogy be ne kapcsolnám. Ennek immáron 15 éve.
Napjainkban az elképzelhetetlen az élet számítógép nélkül. Jelen van az élet minden területén.  A postán vagy a bankban, amikor sorszámot kell húznunk, vagy nagyobb élelmiszerüzletekben, amikor fizetünk, és még sorolhatnám. Régen írógépet használtak a levelek megírására, vagy kézzel írták, de ma már ehhez is számítógépet használunk. Jelen van a munkahelyünkön, egyre több helyen követelik meg tőlünk, hogy értsünk a számítógéphez. Gyermekeink, unokáink már az iskolában megtanulják kezelni a gépet, de nekik sem idejük, sem türelmük nincs arra, hogy az idősebb korosztálynak megmutassák, amit tanultak.

És sokan nem is tudják, nem csak munkára lehet használni a gépet, szórakozásra is használhatjuk. Nézhetünk filmet, vagy akár hallgathatunk zenét, vagy akár olvashatunk is rajta,de akár keresztszemes hímzéseket is lehet tervezni rajta.. Bár szerintem nagyon sokan vagyunk, akik jobban szeretik a papír alapú olvasást, mégis a számítógép kényelmessé teszi az életünket, hiszen ma már az asztal mellől szinte mindent el lehet intézni.

Szeretném megmutatni, hogy számítógépünket nem csak munkára használhatjuk, ugyanúgy hozhatunk létre vele alkotásokat, mint a varrással, festéssel vagy egyéb kézművességgel. Sok minden nem is kell hozzá, még az sem baj, hogyha nem tudunk rajzolni.


Az elmúlt 15 év tapasztalatával kívánok Önöknek segíteni, ill. hogy azon dolgozok, hogy mások örömet leljék a számítógép használatában és megmutassam, hogy hogyan élhetik ki a kreativitásukat a számítógépükkel, hogyan segíthet nekünk a számítógépünk kreatív alkotásaink létrehozásában.

Jó alkotást,kellemes időtöltést kívánok!