Mickey-s csillag

mickey csillag  Ez a csillag szép karácsonyfa dekoráció lehet, illetve gyermekünk szobájába is kiváló dekoráció falra, ablakra, vagy akár bordűrnek is megfelelő.

Kellékek:
- olló
-ragasztó
- esetleg lyukasztó

csillag mickey minnie
A képre kattintva letölthető és kinyomtatható


Itt sincs más dolgunk, mint nyomtatás után kivágjuk a csillagokat, a hátlapot a szaggatott vonalaknál behajlítjuk, majd a csillag előlapját rá kell ragasztani.  A képünk angolul van feliratozva,  Start Front feliratú lesz a csillag előlapja, a Star back pedig a hátlapja. Tab feliratú kis fülecskéket befelé kell hajlítanunk, erre fogjuk ragasztani a csillag előlapját. A csillag sugarait pedig a szaggatott vonal mentén, enyhén behajlítjuk, mintha félbe hajtanánk.
Javaslom, hogy fotópapírra vagy esetleg műszaki rajzlapra nyomtassuk.  Mindkét papírra való nyomtatás esetén a csillagunk erősebb lesz, ill. ha fotópapírra nyomtatjuk, akkor viszont sokkal szebb, fényesebb lesz, mintha műszaki rajzlapra nyomtatunk. Azért szeretem a műszaki rajzlapot, mert nem túl kemény és jól lehet hajtogatni, bár nem lesz fényes a munkánk, de legalább tartós lesz.

Kellemes időtöltést, jó alkotást kívánok!

Forrás innen: Kreatívmánia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése