Egyszerű festés



Az internet való böngészés közben akadtam erre, ahol a számítógép segítségével, lehet festeni és ki is nyomtathatjuk az alkotásunkat vagy akár el is menthetjük. Egy jó fotó papírra nyomtatva, szépen bekeretezve kiváló ajándék lehet, vagy kisfiúnk, kislányunk szobájának falán is szép dísz lehet és még a kezünket sem piszkoltuk össze.

Erre a linkre elérheti az oldalt:  http://www.coloriages.biz/

Sajnos nem magyar nyelvű oldal, de azért könnyen kiismerhető, nem nehéz a használata és sok ezer kép közül választhatunk kedvünkre.


A képünket akár el is menthetjük, ill. ki is nyomtathatjuk. Nyomtatáskor ügyeljünk rá, hogy a Nyomtató tulajdonságai fülnél a papír minőségét állítsuk át fotó papírra, ill. a nyomatás minőségét állíthatjuk "magas"ra. Állíthatunk még a papír tájolásán, attól függően, hogyan szeretnénk kinyomatni a képünket, állva vagy fekve.
A képre kattintva megnézheti,  hogy melyik gomb mire való.


Ha a mentést választjuk, akkor először be kell állítanunk hogy milyen méretben szeretnénk elmenteni a képünket. Választhatunk kicsi, közepes és nagy méret közül, majd végül a Sauver-mentés gombra kell kattintanunk.
Végül, azt a könyvtárat kell megadunk, ahová a gépünkre szeretnénk menteni a képet.
Kattintson a képre, a nagyobb méretért!



Végül,  ha van kedvünk, akkor még a Facebook-on is megoszthatjuk az alkotásunkat. 


Kellemes időtöltést, jó alkotást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése